Charme Les Airelles, cabana de lux in Courchevel

Feb 20, 2013 No Comments by

  Situat la marginea versanților în zona Jardin Alpin a Courchevel-ului, în Les Vallées Trois este cel mai mare domeniu schiabil din lume. Un sejur feeric în centrul Jardin Alpin, în cea mai sofisticată staţiune montană franceză: Courchevel.

O rețea de pârtii care intersectează cele trei văi: Courchevel, Meribel şi Val Thorens şi se întinde pe o suprafaţă de 600 de km la 3000 m altitudine, adăposteşte această cabană intimă, unde luxul este la el acasa.

Charme les Airelles

 Hotelul Charme Les Airelles este impunător datorită arhitecturii şi a faptului că fiecare detaliu al designului a fost gândit minuţios. Este un hotel fermecător, aici orice capriciu este tratat regeşte într-un mediu familiar prietenos. Hotelul adăposteşte 37 de camere, 14 apartamente şi un apartament de 550 m care are o terasă cu vedere spre vale. Cabana Les Airelles a primit recent titlul de “Luxury Hotel”, are o urmă reconfortantă a trecutului, dar în același timp se proiectează în viitor.

Airelles-Courchevel

  Pierre Gagnaire, cheful de la restaurantul de trei stele Michellin din Paris, Rue Balzac, si-a organizat propriul laborator de gusturi la Les Aireless şi a creat un meniu special numit “Pierre Gagnaire pour Les Airelles”, distins şi el cu 3 stele Michelin.

Charme Les Airelles

 Înconjurat de rafturi pline de vinuri de renume şi acoperite cu lemn,acest restaurant arata ca şi cum ne-am fi întors în trecut. O zona rezervată pentru mese private este omagiu adus celebrei prinţese Sissi, iar pe mesele laterale Louis- Philippe veţi găsi tacâmuri semnate Hermes.

 Din plafonul sculptat cu cupolă de lemn atârnă un candelabru Saint Louis special creat. În jurul meselor, fotoliile sunt proiectate de designerul Olivier Gagnère, care se găsesc de asemenea şi în restaurantul lui Pierre Gagnaire din Seul. Acest tezaur de eleganţă şi rafinament va servi numai douăzeci de oaspeţi pe seara, dar cu toţii vor descoperi alchimia de succes a preparatelor din bucătăria tradițională însă îmbunătăţită de iscusinţa maestrului chef.

Charme les Aireles

  Magia hotelului Charme Les Airelles începe de dimineața. Micul dejun bufet, venit parca direct din basmele lui Perrault, este o încântare pentru ochi: produsele de patiserie, inclusiv faimoasele brioşe cu praline Saint Genix, clătite și vafe, tarte, coșuri uriașe de fructe, ciocolată caldă gătită în stilul tradiţional, va vor cucerii definitiv … au aici chiar şi miere Les Airelles!

Micul dejun la Les Airelles

 La prânz, puteți lua masa in interior sau pe terasa unde se poate ajunge direct de pe partia de schi  Gloriette si unde va asteapta un alt bufet gourmet: platouri cu fructe de mare, mezeluri locale și italiane, salate pline de culoare și, desigur, un mix  fenomenal de deserturi.

Terasa

  Timpul nu se scurge la Bar des Airelles, un loc rafinat pentru fumători, înconjurat de mai multe saloane mai mici, confortabile. Barul serveşte de asemenea o cină gourmet acompaniată de muzică de la pianul pus în valoare de un muzician talentat. La prânz și cină, puteţi servi gastronomie inventivă, rafinată și preparate din bucătăria locală la restaurantul “Le Coin Savoyard”, care are vedere Jardin Alpin. Aici, iubitorii de fondue, raclette, sau diverse sortimente de brânză gratinată vor descoperii mâncarea tradiţională de munte.

De asemenea, vă puteţi relaxa după o zi de schi la spa-ul amenajat în hotel, unde bazinul mare şi sauna va vor oferi momentele de relaxare de care aveţi nevoie după o zi obsitoare.

Spa Les Airelles

In plin sezon, o camera dubla costa in jur de 3000 Euro de noapte cu demipensiune. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.airelles.fr/

 

Mai cititi si

TRAVEL

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Charme Les Airelles, cabana de lux in Courchevel”

Leave a Reply


7 + = 10